13 Jul 2006

Akhirnya Zidane Bersuara

Baca yang ni

Juga yang ni

Dan yang ini

Selesai sudah teka-teki. Kan aku dah cakap Aku Benci Italy

Klik sini pada yang tak tengok-tengok lagi head-butt tu.

Update - video head butt tu dah tak boleh ditonton lagi. Mungkin sebab tak nak lip reader baca apa yang Materazi katakan macam kat sini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

rugi tak dpt tgk dia tanduk dada...

Lan Rambai said...

link video pada blog tok rimau dah diletak.. sila klik kat situ

ontahsapo said...

apa pun alasan zidane ni, aku tak rasa di patut menanduk mcm tu, dah kira mcm budak2... dan apapun dia dgn materazi cakap, takder saper tahu betul atau tidak, diorang jer yg tahu, dan menilai setakat mana insult nyer... hehehe peace..!!

cuaca said...

Aku memang benci ITALY

Lan Rambai said...

Dalam keadaan penat berlari kesana-sini selama 110 minit di pentas final world cup.... memang susah nak kawal emosi kalau digelar "son of a terrorist whore"

Ajemain said...

tapi lan... ko mesti suka italian yang satu nih... elena santarelli...

Aku Bukan Bidadari said...

video no longer lahhh

Ayu said...

hahahaha.. takpalaaa hakikatnya Italy yang menang.. sabaq ya En.Lan

Lan Rambai said...

ajemain.. jgn ahh bagitau kat public ni!!
abb.. tenkiu for the info
ayu.. aku tak sokong mana-mana pun masa tengok game tu sebab german kalah ngan italy dan spain kalah dgn france. Malaysia pulak.. nyaris kalah ngan myteam.. ehh melalut pulak.

Kenny Ng said...

Kalau sesiapa nak lepas geram dgn Italian... boleh cuba ini... http://widelec.org/zidane.html
enjoy yah!

unclesam said...

aku tak puas hati sebab tadi cuba komen tapi tak leh publish plak...rugi kau lan baik punya komen pasal zidane....frust betul la

Raiedzall said...

kalau anda jadi zidane apakah yang akan anda lakukan?

A) Tanduk Materazzi
B) Tanduk Materazzi lagi
C) Tanduk Materazzi lagi & lagi
D) Semua di atas

(jawapan nya d )

MAMARISYIA said...

AKU PUN BENCI ITALY!!!

Lan Rambai said...

Kenny.. aku dah cuba dah.. hampehh
Unclesam.. ko yg rugi, aku tak hihi
Raeidzal.. aku pun d jugak
MR.. sabar-sabar

esis said...

aku suka sondolan zidane jer.

kudin said...

teori dialog Materazi..(utk perhatian aku boleh baca gerak bibir orang)

Materazzi : OOOii KUda Tua botak...setakat score gol masa penalti....MAK KAU KAT ALGERIA PUN BOLEH TENDANG...!!!

Zidane : Nate beghOk MAterazzi...Setakat TANDUK bola muntah... ADIK aku pun boleh buat..!!

Materazzii : Macam mana ADIK mu nak tanduk dia pakai SERBAN!!

Zidane : KALU ADIK AKU TOK LEH TANDUK....NAHH!! AKU YG TANDUK...(Sambil tanduk kepala Materazzi)

Matterazi : ADEIIII...

nota kaki : adik Zidane belajar di sekolah Agama di Perancis dan memakai serban..

moral : walaupun negara kafir..Perancis membenarkan pelajar Islam memakai serban dan hijab..berbanding Negara Islam Hadhariku yg sekolah ada hak utk larang memakai serban...Masya'Allah..

Lan Rambai said...

esis.. sondolan zidane memang menarik sekali hehehe
kudin.. aku tahu ko memang byk teori.. tapi bukankah perancis yg melarang pelajar perempuan bertudung?

blackpurple said...

Zizou pun manusia biasa juga....nak buat macamana kalau dah kena provoke 2-3 kali...sabar pun ada hadnya....

Sastri said...

setuju dgn tindakan zizou...

Azhar Ahmad said...

Ok la zidane buat cenggitu. Kalu dia bunuh budak itali tuhhh naya ke hapa!

Striker no9 said...

Benci italy konon, tulah main cantik tak semestinya bijak main bola. Remember in football lose because u r stupid, win of course u r clever. Tapi skill kepala si zainuddin(zidane) tu memang sukar untuk dilakukan..hehehe..