24 Jan 2010

Ziyad 3Tahun Nak Adik?

Hari Isnin lepas... dah dekat seminggu dah pun, atau lebih tepat lagi pada 18 Januari 2010.... genaplah 3 tahun kali terakhir bini aku kena potong tang perut untuk keluarkan budak. Sekarang ni aku tengok dia lain macam jer bila tengok orang dukung bayi. Aku takder hal punya. Khidmat aku anytime boleh hehehe. Yang nak kena potong lagi bukan perut aku hahaha.

video

Budak Ziyad ni kalau time dia ok... comel jer aku tengok. Kalau time dia ngamuk... geram betul.... rasa macam malas nak ada anak kecik je lagi. emmm.... Sayangggg... jangan lupa makan benda tu tiap-tiap hari ya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Jan 2010

Exora at Genting Highlands

Anak-anak aku jelezzzz asyik aku jer yg dapat masuk TV... dorang sibuk nak interframe jugak hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Jan 2010

Kisah Darjah Satu

anak sulong aku perempuan.. masuk darjah 1 tahun 2006... antar masuk kelas lepas tu tinggalkan jer.. jenguk masa rehat dan masa balik pastikan dia naik van yg betul.... lepas dari tu.. ok jer sampai sekarang.. sesekali ponteng tu biasa ahhh sebab tak larat nak ke sekolah.

anak kedua aku lelaki.. masuk darjah 1 tahun 2008.... antar masuk kelas lepas tu tinggalkan jer.. jenguk masa rehat dan masa balik pastikan dia naik van yg betul.... lepas dari tu.. ok jer untuk 2 minggu.. selepas 2 minggu tak nak pergi sekolah takut cikgu garang. sepanjang darjah 1 tukar2 kelas sampai 4 kali. bila tukar kelas dia jadi ok kejap... lepas kena marah dgn cikgu kelas baru.. terus tak nak masuk.... tapi kelas yg last sekali walaupun ada buat hal.. dia berjaya dikekalkan kat kelas tu sampai ujung tahun. cikgu kelas ni sama2 pujuk dia utk masuk kelas... cikgu yang sebelumnya.. tengok jer aku pujuk/marah kat luar.. abis kuat.. "kenapa tak nak masuk kelas ni.. jom masuk..." itu ajer. Masalah ini berulang kembali bila di tahun 2. Dan hari ini, dia buat hal lagi.... tepon dari umah tak nak pergi sekolah lagi.... pening aku.. dah tahun 3 pun buat hal lagi.

anak ketiga aku lelaki.... masuk darjah 1 tahun ni (2010)... setakat 2 ari ni, ok jer.... tapi dah start cakap cikgu garang pegang rotan pulak dah. Masalahnya.. anak-anak jantan aku ni jenis tak reti duduk diam kat kelas.. gerenti selalu kena marah punya.. harapnya yg ketiga ni jenis hati keras sikit utk pergi sekolah walaupun kena marah dengan cikgu.

anak keempat aku lelaki... masuk darjah 1 tahun 2014.... lagi 4 tahun ingatkan aku utk sambung ya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Jan 2010

Aku Dalam TV



Mana orang RTM dapat nick name aku ni hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...